Under våra öppettider når du båda butiker på 020-105015. Övrig tid når du oss via mail eller via våra Facebooksidor (Halmstad och Kalmar) .

Drakar & Mazariner är en del av Mantikora HB. Mantikora ägs och drivs av Jimmy och Katarina Jonasson. Två brädspelare som ville göra sin passion för spel till en egen verksamhet där man jobbar med att främja spelkulturen i Halmstad med omnejd. Mantikora startade sin verksamhet 2004 i Kommunalhuset i Eldsberga i form av ett nätverkscafé med onlineförsäljning av sällskapsspel, kortspel, figurspel, rollspel samt lajvtillbehör. 2006 lade vi om verksamheten och fokusen blev på onlineförsäljningen. Efter några år började vi åka på konvent i närområdet och byggde på så sätt upp vår konventbutik. Nu för tiden så hittar ni Mantikora på de större konventen i södra och mellersta Sverige.

Drakar & Mazariner startades i en liten lokal på Brogatan i Halmstad. Vi slog upp dörrarna för butiken på den adressen den 10 december 2016. Där fanns vi to.m.1 maj 2019, men vid den tiden hade vi växt ur våra befintliga lokaler och öppnade upp på nytt på Hantverksgatan 26 i centrala Halmstad. Där ni hittar oss i dag.

Sedan 5 juni 2021 hittar ni oss även på andra sidan landet, i Kalmar! Där huserar vi på Södra Långgatan 22, mitt på Kvarnholmen och bara ett stenkast från stationen.