LOGGA IN
BUTIKER
EVENT
KONTAKT
0
TILL KASSAN
 Butik - Halmstad

Vi har garanterat något som passar, oavsett om du söker något till familjekvällen eller hänget med kompisarna. Är det en present du vill ha? Inga problem, vi hjälper dig hitta rätt – och slår in det när vi ändå håller på!

Välkommen in till vår butik i Halmstad

Utöver shopping i butiken så finns här möjligheter att sitta och spela i vårt spelcafé.


Öppettider:


Måndag - Fredag 11:00-18:00
Lördag 11:00-16:00
 
AVVIKANDE TIDER:
 
2024-06-06 11:00-16:00
2024-06-21 STÄNGT
2024-06-22 STÄNGT


Spelcafé

Under våra öppettider finns det möjlighet att sitta hos oss och spela. Kostnaden är 50 kr per person. Det finns även möjlighet till att köpa lättare fika för att orka med att spela så mycket som möjligt. Det är inte tillåtet att ha med egen fika/dryck/snacks i cafét. Under ditt besök hos oss har du möjlighet att ta del av alla spel som finns i vårt spelbibliotek.


Event och arrangemang

Vi erbjuder olika träffar i spelcafét. För att se vad som händer hos oss klick in dig i vår eventskalender.


Hyr hem brädspel

Sugen på att testa ett nytt spel men vill inte riktigt investera i det? Ingen fara, hos oss kan du hyra hem spel så att du i lugn och ro kan prova olika spel innan du fattar beslutet om ett eventuellt inköp.

Skaffa ett spelabonnemang hos oss och få tillgång till alla spel i vårt spelbibliotek. Perfekt för dig som hellre hyr än köper, eller om du är osäker på ifall du faktiskt kommer tycka om det där spelet som alla pratat om.

Byt spel så ofta du vill under hyresperioden. För att hyra krävs att du har ett konto hos oss där du uppgett dina adressuppgifter samt mobilnummer.

  1 spel 2 spel
1 månad (brons) 195 kr -
3 månader (silver) 395 kr 495 kr
6 månader (guld) 595 kr 795 kr


Sälj dina spel genom oss!

Att handla begagnat är både smart, ekonomiskt och miljövänligt. Därför erbjuder vi möjligheten för privatpersoner att sälja vidare spel och pussel som kan ge glädje till nya ägare.


HUR FUNGERAR DET?

Du skapar ett säljkonto hos oss och godkänner våra villkor. Därefter är det bara att lämna in spel som du vill sälja! Du sätter själv priserna, men tänk på att det ska vara rimligt i förhållande till spelets skick. Du får betalt efter att dina produkter sålts.
Pengarna sätts in på ditt konto och du kan använda dessa när du handlar i våra butiker.

Spelen finns ute för försäljning i 2 månader, därefter får du ett sms och har 5 dagar på dig att hämta upp osålda spel. Ej upphämtade spel lämnas för återvinning.

Spelen ska vara i bra skick och kontrollerade så att inga komponenter saknas. Alla spel köpes i befintligt skick, inget öppet köp gäller för dessa produkter. Vi ger inga garantier om någonting skulle saknas.


VAD KOSTAR DET?

Vi säljer spelen på kommission, vilket innebär att du lämnar in och bestämmer själv priset, vi säljer! Du får betalt efter att dina produkter sålts. Du får tillbaka 50% av försäljningspriset, 25% går till Skatteverket (moms) och 25% behåller vi (ska täcka delar av lokalkostnader, personal, marknadsföring samt arvode).


 

Butik + Spelcafé + Webshop

1-3 dagars leverans

Fri frakt över 1000 kr

30 dagars öppet köp

Över 10 000 produkter

 
 
 
 

Drakar & Mazariner

Information

Kundservice

Häng med oss

Här finns vi

 
 

Personal

Integritetspolicy

Leveransinformation

Facebook

Halmstad

 
 

Program

Köpvillkor

Vanliga frågor

Instagram

   
 

Jobba hos oss

Nyhetsbrev

Kundklubb

TikTok

 
 

Om oss

Kontakta oss

Discord

 
 
 
 
                                                    
 
  Du når oss dygnet runt på e-post info@drakarochmazariner.se eller helgfria vardagar kl 11:00-18:00 på telefon 020 - 10 50 15