Att handla begagnat är både smart, ekonomiskt och miljövänligt. Därför erbjuder vi möjligheten för privatpersoner att sälja vidare spel och pussel som kan ge glädje till nya ägare.

Hur fungerar det?

Du skapar ett säljkonto och godkänner våra villkor. Därefter är det bara att lämna in spel som du vill sälja! Du sätter själv priserna, men tänk på att det ska vara rimligt i förhållande till spelets skick. Du får betalt efter att dina produkter sålts.

Spelen finns ute för försäljning i 2 månader, därefter får du ett sms och har 5 dagar på dig att hämta upp osålda spel. Ej upphämtade spel lämnas för återvinning.

Spelen ska vara i bra skick och kontrollerade så att inga komponenter saknas. Alla spel köpes i befintligt skick, inget öppet köp gäller för dessa produkter. Vi ger inga garantier om någonting skulle saknas.

Vad kostar det?

Vi säljer spelen på kommission, vilket innebär att du lämnar in och bestämmer själv priset, vi säljer! Du får betalt efter att dina produkter sålts. Du får tillbaka 50% av försäljningspriset, 25% går till Skatteverket (moms) och 25% behåller vi (ska täcka delar av lokalkostnader, personal, marknadsföring samt arvode).